53R61.com
Buscar

EXPOSICIÓ -

Compartir a Facebook
MÚSICA PARA LOS OJOS
Descargar ficha expo: EXCEL - WORD
Pintar és sotmetre's a una tirania. A mil tiranies.
A la tirania de la forma, la de la lògica acadèmica, del color, la llum i les ombres. La de la tècnica i el format. A diferència de la música, on cada execució en directe és una reinterpretació del tema original, la pintura exigeix ??que la ultima pinzellada sigui la definitiva, sense mes revisió que la interpretació que li procura l'observador. Així doncs una exposició és d'alguna manera la mort d'una obra; el seu mausoleu.

Si cada cançó d'un disc pot considerar-se com una part d'un tot conceptual, cada quadre d'una expo pot considerar-se una cançó dins de la banda sonora d'un pintor. Perquè això és el que es construeix pintant; bandes sonores, es conreen terres interiors, s'il·luminen passadissos en l'ànima.

I perquè això pretén el pintor, alliberar-se de les tiranies i aprendre fins on pot arribar amb el seu equipatge acadèmic, la seva imaginació, i els seus ulls ben oberts.

------------------ L'AUTOR ---------------

Sergi Marzabal (1966) és informàtic de professió.
Els que el coneixen diuen que mes que exercir la professió, la perpetra. I que mentre manté en el tall de la navalla de l'amor-odi amb les tecnologies, deixa que els seus mil interessos ocupin part del seu temps; pintura, fotografia, escultura, música, física, escriptura, biologia, xarxes socials ... No ha plantat cap arbre (encara hi ha temps, diu), però sí que ha gravat algun disc i ha escrit algun llibre i ha creat xarxes socials gràcies a les quals s'han format moltes amistats de catalans al món, algunes parelles i algun que un altre fill.

Però si, per resumir podríem dir que és informàtic.


------------------ MÉS INFO ---------------
Trobaràs més informació escanejant amb el teu mòbil el CODI QR que apareix en cada fitxa al costat de cada quadre; la raó del títol i algun detall més. Fins i tot podràs votar-lo.
O entrant directament a la web www.53R61.com



Data: 6 de Febrer de 2016
Lloc: DONCELES 66, Encuentro y Conversación

Ciudad de México
Quadres de la Expo (7)

Descans
En Venda

Release the kraken!!
Col·lecció privada

Pose
Col·lecció privada

Orella (Versió 2)
Col·lecció privada

Momo
Col·lecció privada

Gat posant
En Venda

Esperant
En Venda
Fotos de la Expo
Tot el material d'aquesta web és propietat de Sergi Marzabal.
Queda prohibida la reproducció total o parcial sense permís, però si ho vols fer, fes-nos un mail en parlem.
53R61.com [email protected] TWITTER FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM
© MARZABAL.com 2016 - 172.70.38.47